FX 6300 Sisteme GTX 770

• Konuyu başlatan MF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 499
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
25
Ben yaklaşık 1 yıl önce bir sistem topladım. Bileşenleri, ASUS 7850 1GB ekran kartı, AMD FX 6300 işlemci, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 RAM, ASUS M5A97 EVO R2.0 anakart, Corsair Carbide 300R kasa. Genelde DayZ Standalone, DayZ mod, Arma 3 ve Arma 2 gibi oyunlar oynamaktayım ve sistemim bu tür oyunlarda çok düşük performans veriyor. Kasa ile birlikte gelen fanları kullanıyorum. Sistemimde bir değişiklik yapmak istiyorum ve Asus Gtx770 2GB 256bit almak düşüncesindeyim. Eğer bu ekran kartını alırsam işlemci mi değiştirmek zorunda kalır mıyım? Bu problemime başka çözüm ne olabilir? Teşekkürler.

GTX 770 epey fark edecektir var olan HD 7850’ye göre. Yine bahsettiğin oyunların orijinal, güncel Steam sürümlerini oynaman da performansa epey etki edecek. Tabi buna ek olarak tavsiyem işletim sistemi olarak Windows 8.1 kullanman ve ekran kartı konusunda da her daim en son Beta sürücüyü yüklemen. GTX 770 için de işlemcini değiştirmene gerek yok. Herhangi bir darboğaz sorunu yaşamazsın. Tabi stok soğutucu kullanıyorsan harici bir soğutucu al. Hyper 212 EVO iyidir mesela.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı