FX 6300 ve GTX 660 tabanlı sistem

Dostum ben işlemci de taktım, ekran kartı da taktım, harddisk de taktım. Ben sadece PSU'daki kabloları yanlış yere takıp anakartı falan yakmaktan korkuyorum, hepsi o. Yoksa yapmadığım şeyler değil. Bir de zaten harddisk almayacağım için büyük ihtimalle ekran kartı o olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi de dediğiniz işleri Vatan'da çalışanlar yapacak, yani kasayı onlar monte edecek.

Abi şuraya oturup ağlayacağım en sonunda Ben aradım, adam kurulum yapmazlar dedi harddisk olmadan. O halde bu şu demek: adamlar sistemi kuracaklar harddisksiz, fakat test edemeyecekler. Sadece kasaya yerlerştirecekler. Tam olarak böyle mi? Böyleyse bile benim için süper.

Evet öyle.
Siz kendi HDD'nizi götürürsünüz, bunu da takın dersiniz, takarlar.

Tamam o halde sorun çözüldü. Büyük ihtimal ya yarın ya pazartesi topluyorum. Fotoğraf atarım.

Kurulum derken PC'yi toplamayı mı Windows'u yüklemeyi mi kastettiğiniz konusunda bir karısıklık var. Vatan, aldığınız parçaları kasaya monte eder, Windosws almazsanız işletim sistemi kurmaz. Onu da kendiniz yapabilirsiniz. Boş yere HDD almaya gerek yok.

Topladığım sistemi bugün Vatan'dan aldım. Dizilim şu şekilde:

Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır. Ekran kartı seçimim nasıl?
Bir de en altta FX 6300 işlemcinin ısı değerlerini veriyorum bu ısı normal mi? Yük altında değil fakat Adana'da ve oda sıcaklığının yüksek olduğunu unutmayın. @agile.'e ayrı bir teşekkür, monitör olarak bir üst versiyonu ve önerdiği ekran kartının bir alt versiyonunu almak zorunda kaldım. Bir de Intel önerdi ama ben yine de FX 6300 aldım ama monitör çok hoşuma gitti. Kaliteli bir ürün, renkler oldukça canlı. Bu konuda tereddütlüydüm fakat gerçekten AOC iyi bir iş çıkartmış.

Yok, gördüğün gibi R9 270 aldım @UstaUser.

@Mustafa Karaoğlu @Silinen üye

Sıcaklık:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…