Yakın zamana kadar diğer oyunlarda çok çok nadir yaşıyordum son birkaç gündür GTAV ve Witcher 3'te de sıkça yaşamaya başladım.
Ekteki resim sistem kapanmadan önce ekrana gelebilmiş son değerleri(OSD'nin yineleme hızı 100ms idi) gösteriyor.
Güncelleme:
Sabah yaklaşık 45 dakika CPU+GPU stress testinde bana mısın demeyen 60 dereceyi geçmeyen sistem PUBG'de yine kapandı.
Komşuma ait Zalman Dual Power LX-600W PSU ile denedim;
(Zalman PSU 12v üzerinden 540W güç veriyor, benim PSU 550W ve 12V üzerinden 504W güç veriyor idi, ayrıca VS550 daha yaşlı bir PSU idi bunu da belirtelim.)
PUBG'de 6 Kere oyuna girdim ve her seferinde paraşütle indikten sonra biraz oynadım çıktım ve birdaha denedim, hiçbir sıkıntı, pürüz olmadı hatta nedendir bilmiyorum ama FPS değerim bile fazla geldi açıkçası.
Ancak sistemi kapatım kendi PSU'mu geri taktıktan sonra ilk oyunda aynı kapanma sorununu yaşadım.
Uzun süreler kullandıktan sonra emektar VS550'min artık miadını doldurduğuna emin oldum.
Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar yazılımsal ve donanımsal problemlerini hallettikten sonra gözlerini PSU'larına diksinler, benim problemim PSU imiş.
Sorunum çözülmüştür.
Moderatör arkadaşlardan ricam: Lütfen konu başlığnın başına ya da sonuna "ÇÖZÜLDÜ" ibaresi getirelim ki insanlar gelişmeleri takip edip, benzeri sıkıntıları varsa çözebilsinler.
Teşekkürler.