Fx 6300 ve R9 280X Sistem Nasıldır?

R9 280x GTX 770 den daha iyi bir kart değil mi sizce ? Hem ileriye dönük olması.
Z11 kasa alıcaktım fakat monitörü yükselttiğim için z3 e düştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ki oyunlarda GTX770 daha iyi performans veriyor AMD'nin Mantle'si var fakat DX12 benzer özellik gösteriyor(GTX770 DX12 destekleyecek.)
Tek tereddüt GTX770 2GB ama tek monitör ve 1080p'de yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Monitörun 1080p yani 2GB Vram sana yetecektir uzun ömürlü olarak düşünürsen GTX770 daha güçlü bu onu daha uzun ömürlü yapmaz mı?
Ayrıca PowerColor alabilirsin güvenilir bir markadır. Turbo Duo'ya güvenebilirsin.

Yorumunuz için teşekkürler ama ben tercihimi r9 280x yapmak istiyorum. Fakat sapphire ile powercolor arasında kaldım. Sapphire alırsam ram tek modül 4 gb almak zorundayım.

Yorumunuz için teşekkürler ama ben tercihimi r9 280x yapmak istiyorum. Fakat sapphire ile powercolor arasında kaldım. Sapphire alırsam ram tek modül 4 gb almak zorundayım
PowerColor'u gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Technopat sistem tavsiyelerinde bile PowerColor Turbo Duo tavsiye ediliyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı