djpckurdu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Technopat ailesi aranıza yeni katıldım. Öncellikle başlıkta belirttiğim gibi böyle bir sistem belirledim kendime. Kısa zamanda Almanya'ya gideceğim için orada dizme kararı aldım. 50-55 TL kadar fark olsada yinede ucuz. Neyse arkadaşlar bu sistemi belirledim ama oynucayacağım oyunlar daha çok MMORPG oyunları. Yani öyle çok sert oyunlar oynamıyacağım.(GTA 5 gibi.) Oynuyacağım oyunlar:
MMORPG oyunları:
*Aion Online
*WoW
*Metin2
*Allods Online
*Araf Online
Diğer oyunlar:
*Prototype 1-2
*The Amazing Spider-Man 1-2
*Call Of Duty serisi
*Battlefield serisi
Kısaca böyle arkadaşlar. Ama şunu söylüyeyim ekran kartı konusunda endişeliyim. Yani AMD'nin ürünlerine çok kötü bakıyorlar. Ama baktığımızda oyun performansı gayet iyi. Birde arkadaşlar 500 wat PSU yetmez diyeceksiniz. Ben 1-2 sene oc yapmayacağım. Yani daha ağır oyunlar gelince yapacağım. O konuda şüpheniz olmasın. Şimdilik küçük oyunlarda stabil takılmayı düşünüyorum. İnşallah düzebilirim. Önerilere açığım.
Arkadaşlar cevap verin.
MMORPG oyunları:
*Aion Online
*WoW
*Metin2
*Allods Online
*Araf Online
Diğer oyunlar:
*Prototype 1-2
*The Amazing Spider-Man 1-2
*Call Of Duty serisi
*Battlefield serisi
Kısaca böyle arkadaşlar. Ama şunu söylüyeyim ekran kartı konusunda endişeliyim. Yani AMD'nin ürünlerine çok kötü bakıyorlar. Ama baktığımızda oyun performansı gayet iyi. Birde arkadaşlar 500 wat PSU yetmez diyeceksiniz. Ben 1-2 sene oc yapmayacağım. Yani daha ağır oyunlar gelince yapacağım. O konuda şüpheniz olmasın. Şimdilik küçük oyunlarda stabil takılmayı düşünüyorum. İnşallah düzebilirim. Önerilere açığım.
Arkadaşlar cevap verin.