Fx 6300 ve R9 280X tabanlı sistem toplama

djpckurdu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi aranıza yeni katıldım. Öncellikle başlıkta belirttiğim gibi böyle bir sistem belirledim kendime. Kısa zamanda Almanya'ya gideceğim için orada dizme kararı aldım. 50-55 TL kadar fark olsada yinede ucuz. Neyse arkadaşlar bu sistemi belirledim ama oynucayacağım oyunlar daha çok MMORPG oyunları. Yani öyle çok sert oyunlar oynamıyacağım.(GTA 5 gibi.) Oynuyacağım oyunlar:
MMORPG oyunları:
*Aion Online
*WoW
*Metin2
*Allods Online
*Araf Online

Diğer oyunlar:
*Prototype 1-2
*The Amazing Spider-Man 1-2
*Call Of Duty serisi
*Battlefield serisi
Kısaca böyle arkadaşlar. Ama şunu söylüyeyim ekran kartı konusunda endişeliyim. Yani AMD'nin ürünlerine çok kötü bakıyorlar. Ama baktığımızda oyun performansı gayet iyi. Birde arkadaşlar 500 wat PSU yetmez diyeceksiniz. Ben 1-2 sene oc yapmayacağım. Yani daha ağır oyunlar gelince yapacağım. O konuda şüpheniz olmasın. Şimdilik küçük oyunlarda stabil takılmayı düşünüyorum. İnşallah düzebilirim. Önerilere açığım.
Adsız.png

Arkadaşlar cevap verin.

R9 380 alın herhalde Almanya'dasınız orda ucuz olur işlemci intel al bence ama bütçen düşükse alma başka zaten herşeyi iyi ;) Bide harddiski seagate yapın.

650 euro 1883 TL yapıyor. Bütçeyi aşan bir sistem topladım, ekran kartının 2 GB modelini alarak fiyatı düşürebilirsin. Şunu'da belirtmek isterim, AMD sistem toplamak paranı çöpe atmak olur. En kötü senaryoda bile intelden vazgeç memelisin. Seçtiğim işlemci 2 gerçek 2 sanal toplamda 4 çekirdekten oluşuyor, kafanda soru işareti kalmasın diye söylüyorum, 4 çekirdek isteyen oyunları rahat rahat oynatıyor. Sinerji bilgisayardan ;

aaa.PNG

650 euro 1883 TL yapıyor. Bütçeyi aşan bir sistem topladım, ekran kartının 2 GB modelini alarak fiyatı düşürebilirsin. Şunu'da belirtmek isterim, AMD sistem toplamak paranı çöpe atmak olur. En kötü senaryoda bile intelden vazgeç memelisin. Seçtiğim işlemci 2 gerçek 2 sanal toplamda 4 çekirdekten oluşuyor, kafanda soru işareti kalmasın diye söylüyorum, 4 çekirdek isteyen oyunları rahat rahat oynatıyor. Sinerji bilgisayardan ;

Eki Görüntüle 87615
Bekleyin yeniden bir sistem düzenlemesi yapacağım.

Bu bütçede FX 6300 değil, i3 4160 almalısınız.
İntel i3 çift çekirdekli midir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı