FX-6300 ve R9 290 Tri-X sistem toplama

GT-R

Hectopat
Daha fazla  
Orta düzey bir oyuncu sistemi düşünüyorum. Sizce bu sistem nasıl?
amd.jpg ana.jpg hdd1.jpg kasa.jpg ram.jpg v2-71709_medium.jpg
Toplam fiyat: 2000-2100 TL

Sizce bu sistem iyi mi? Yoksa bu fiyata daha iyi bir sistem kurabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem fena değil ama 2 TB HDD yerine 120 GB da olsa SSD koyun. 210 TL Samsung olanı Corsair veya Sandisk koyarsanız dahada ucuza alabirsiniz. Yanına da 1 TB HDD alın derim. Oyun amaçlı kullanacağım diyorsunuz çünkü.

R9 290'lı bir sistem üst düzey oyun sistemidir. Fiyatına aldanmayın GTX 780'den güçlü bir kart;). Anakart, çok yüksek OverClock değerleri düşünmüyorsanız kalabilir. Frisby'den uzak durun. RC-K380 öneririm.

Tekrar uyarayım dedim. Oyun amaçlı sistem topluyorsunuz ancak ssd koymuyorsunuz. Büyük hata yapıyorsunuz. 60 GB'ta olsa ssd koyun hdd den kısın ama gene koyun. Bugünün en önemli parçasından biridir SSD.

Alakası yok. Bu bütçede ilk önce performansa bakılacak. SSD sonradan alınmalı. Oyun sistemi olsa bile, SSD'nin oyun sırasında loading geçişini hızlandırmaktan başka bir etkisi yok.

@GT-R,
1- RAM'i 4GB düşür, işlemciyi FX-8320 yap.
2- Z3 stokta yok, Z5 tercih et.
3- Soğutucu olarak Hyper 212 Evo al.

Alakası yok. Bu bütçede ilk önce performansa bakılacak. SSD sonradan alınmalı. Oyun sistemi olsa bile, SSD'nin oyun sırasında loading geçişini hızlandırmaktan başka bir etkisi yok.

@GT-R,
1- RAM'i 4GB düşür, işlemciyi FX-8320 yap.
2- Z3 stokta yok, Z5 tercih et.
3- Soğutucu olarak Hyper 212 Evo al.

Sonradan almak biraz uğraştırır bana göre.Windowsu kur,yedekleri aktar oyunları kur gibi.Sizler oyuna başlarken biz bitirmiş oluruz diyeyim kısaca :)

O zaman arkadaşa SSD için para yollayabilirsiniz. Sonradan alınmalı. Performansa etki edecek bileşenlerden kısarsan sonra çok başın ağırır.

O zaman arkadaşa SSD için para yollayabilirsiniz. Sonradan alınmalı. Performansa etki edecek bileşenlerden kısarsan sonra çok başın ağırır.

Performansa HDD mi etki ediyor. Maaşallah çok bilgilisiniz. 1 yada 1,5 TB'lık hdd koyulup 60 yada 120 gblıkta ssd koyulabilir demiştim. Madem performansa aşırı derecede önem veriyorsunuz arkadaşa İntel işlemci koyması için para yollayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı