FX 6300 ve R9 380 sistem oyunlarda donma sorunu

osari

Megapat
Daha fazla  
2 sene önce topladığım MSI 970 gaming anakart, AMD 6300 FX işlemci, R9 380 2GB ekran kartı ve 8GB RAM'e sahip bilgisayarımda bu yaza kadar hiçbir problem yaşamadım. Haziran gibi oyunlarda donmalar meydana gelmeye başladı. Bilgisayar donuyor ve reset atmadan hiçbir şekilde kendine gelmiyor. Donma sırasında ses de donuyor ve cızırtı gibi bir ses gelmeye başlıyor. Bunun sebebini bulamadım. Isınıyor ondan mı yapıyor diye termal macun sürdüm kasanın içini temizledim sorun devam etti. Ekran kartını güncelledim düzelmedi, BIOS ayarlarına baktım, değişmedi hiçbir şey. Başka ne yapabilirim çözümünüz var mı?

Kimse yardım etmediği için teşekkür ederim herkese :) Format attım sistemi sıfırladım yine de çözüm olmadı. :)

Korsan uygulamalarda genelde arkaplanda işler çevirerek sahibine para kazandıran virüsler içerir bu virüsler işlemcinin gücünü ciddi oranda kullanırlar işlemciyi yorarlar. Korsan oyunları babamızın hayrına hacklemiyorlar :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı