FX 6300 ve RX 480 Uyumu

Darboğaz'ın âlâsını yaşadığını kendiniz söylüyorsunuz. Yoksa değil Rx 480, GTX 1080 Ti ile de kullanabilirsiniz o İşlemciyi. GPU'yu %35-40 arasında bir performansla stabil bir şekilde çalıştırabilir.

Sıkıntısız very highda oynadığım bir oyuna darboğaz diyemem malesef. Ani fps dropları yaşanmıyor. Diğer işlemcilerdeki RX480 sıkıntılarını forumda görmek mümkün.

Ben boşuna sattım kendi FX 6300'ümü yani. :)

Yanına bir tane Ryzen5 1600X tamamdır (y)

@Sharpei Avcısı FX 6300 oyun performansı olarak İ3'lerin bile gerisindedir. İ5 4460 modelinin yanına yaklaşamaz. Oyunlarda İntel daha iyidir FX işlemcilere göre. Render performansında çoklu çekirdek nedeniyle FX işlemciler iyidir.

Diyemediğinizi görüyorum zaten. :)
İnkar ilim değildir kardeşim. Bir şeyi inkar etmen onu ortadan kaldırmaz. O işlemciyle bir yere kadar optimizasyon yaparak gidebilirsiniz.

Bende ilim demedim zaten kardeşim sadece bana bir sıkıntısı olmadığını dile getirdim.

BF1'de CPU-GPU kullanımların hangi seviyelerde?

Oyundan SS yükleyecektim ama güncelleme gelmiş.
GPU : %90-%60
CPU : %70 üstü

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı