Fx 6300 Voltaj Vermeden O.C

• Konuyu başlatan The Hitman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.119
T

The Hitman

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar önceki konularımda da belirttiğim gibi bu O.C den korkuyordum ben fakat sistemi aldığım kişiyle irtibata geçtiğimde bana CCC(Catalyst Control Center)'dan voltaj vermeden 4.12 GHZ ye çıkarttığını söyledi bende sordum bu Intelde ki Turbo Boost gibi birşey mi? Evet dedi, bunun doğruluğu nedir ve voltajsız Fx 6300 4.12 GHZ olur mu? Eğer voltaj var ise geri çekeceğim eğer yoksa sabit kalıcak.
İyi sosyaller.

Konuyu yanlış anladınız galiba, O.C var şuan ve soğutucum Xigmatek Red Scorpion ve kaliteli bir soğutucu benim sorum ise şuydu: İşlemciye voltaj vermeden O.C olurmu 4.12 GHZ ye kadar(FX 6300) için zaten şuan O.C var bu voltajlı mı? Voltaj sız mı? Sorum bu.

Ben çıkartmadım, Sistemi aldığım adam çıkartmış ve ben diyorum bi problem çıkar mı? Aldığım adam bana voltajsız dedi ve voltajsız bu işlem olur mu? Lütfen soruya cevap boş yere yorum yazma.

Ben çıkartmadım, Sistemi aldığım adam çıkartmış ve ben diyorum bi problem çıkar mı? Aldığım adam bana voltajsız dedi ve voltajsız bu işlem olur mu? Lütfen soruya cevap boş yere yorum yazma.
BEN O.C YAPMAYACAĞIM BU BANA YAPILI HALDE GELDI VE VOLTAJSIZ YAPILDI DENILDI BU DOGRUMUDUR FX 6300 VOLTAJSIZ 4.12 GHZ OLUR MU? SORUMU ANLADIYSANIZ NE MUTLU BANA ÇÜNKÜ 2-3 MESAJDIR BURDA SPAM YAPIYORSUNUZ ANLAMIYORUM NEDEN MESAJ BİRİKTİRME AMACI FALAN MI?

@Grapis Evet öyle zaten hala öyle de fakat bu işlem voltaj sız mı? Voltaj lı mı? Yapıldı ben onu öğrenmek istiyorum, eğer voltaj varsa geri çekebilirim eğer voltaj yoksa sorun yok(Voltaj varsa bişi olur garanti vs uğraşmak istemediğimden eğer voltaj var ise geri çekicem bu işlemi)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı