Öncelikle herkese iyi geceler, konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum özür dilerim, son 1 haftadır bilgisayarımda sık sık donmalar yaşanıyor, kasmayan oyun kasmaya başlamıştı. GTA 5'i Haziran ayından beri oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamamıştım, 2 ay aradan sonra hafta sonu tekrar yükledim oyuna girdiğimde 5 dakika oynadıktan sonra oyunda acayip takılmalar başlıyor fps düşüşleri yaşanıyordu disk %100 oluyor, pc donuyor ram kullanımı ise %90'ı buluyordu bunun RAM'dan kaynaklandığını düşünüyorum tahminim bu yönde RAM çalışma hızına baktığımda 660Mhz gösteriyor fakat benim RAM'in Mhz'i 1333Mhz sizce bundan mı kaynaklıyor? RAM Mhz hızını nasıl yükseltebilirim ? Ya da başka bir hata olabilir mi? W10 ve Win8'de de denedim takılma devam ediyor bu takılmanın sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Siteye resim eklemeyi beceremedim uzantıyı kabul etmedi.
Oyunum orijinal,sistem taramasında harddisk'de sıkıntı yok 4 GB Ram Gta 5 için yetersiz midir takılmalar bundan dolayımıdır ? Ayrıca RAM çalışma frekansını nasıl arttırabilirim ?
Oyunum orijinal,sistem taramasında harddisk'de sıkıntı yok 4 GB Ram Gta 5 için yetersiz midir takılmalar bundan dolayımıdır ? Ayrıca RAM çalışma frekansını nasıl arttırabilirim ?