FX 6350 Sistem Donma Sorunu

Madox

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi geceler, konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum özür dilerim, son 1 haftadır bilgisayarımda sık sık donmalar yaşanıyor, kasmayan oyun kasmaya başlamıştı. GTA 5'i Haziran ayından beri oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamamıştım, 2 ay aradan sonra hafta sonu tekrar yükledim oyuna girdiğimde 5 dakika oynadıktan sonra oyunda acayip takılmalar başlıyor fps düşüşleri yaşanıyordu disk %100 oluyor, pc donuyor ram kullanımı ise %90'ı buluyordu bunun RAM'dan kaynaklandığını düşünüyorum tahminim bu yönde RAM çalışma hızına baktığımda 660Mhz gösteriyor fakat benim RAM'in Mhz'i 1333Mhz sizce bundan mı kaynaklıyor? RAM Mhz hızını nasıl yükseltebilirim ? Ya da başka bir hata olabilir mi? W10 ve Win8'de de denedim takılma devam ediyor bu takılmanın sebebi ne olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Siteye resim eklemeyi beceremedim uzantıyı kabul etmedi.

BIOS'un resmi;

Sistemim:

Anakart : MSI 970 GAMING

İşlemci: AMD FX 6350

Bellek: 4 GB DDR3

Ekran Kartı : ASUS R7 265

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunum orijinal,sistem taramasında harddisk'de sıkıntı yok 4 GB Ram Gta 5 için yetersiz midir takılmalar bundan dolayımıdır ? Ayrıca RAM çalışma frekansını nasıl arttırabilirim ?

Oyunum orijinal,sistem taramasında harddisk'de sıkıntı yok 4 GB Ram Gta 5 için yetersiz midir takılmalar bundan dolayımıdır ? Ayrıca RAM çalışma frekansını nasıl arttırabilirim ?
Bana göre yeterli değil. Mesela ben oynuyorum fakat 6 gb ram var. Yoksa donar en az bence 6 gb.
Ve sen frekansı arttıramazsın. O donanımsal birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…