Fx 8150 ve Gigabyte 990xa ud3'e Ekran kartı tavsiyeleri

HYPNOSER

Megapat
Katılım
6 Şubat 2014
Mesajlar
46
Arkadaşlar bu 2 parçaya sahibim r9 280x toxic düşünüyordum ancak kasaya sığmıyor ve o karta o kadar para verme 7750-7770 tarzı bi ekran kartı ile arasında çok bi fark yok diyen bi bilgisayarcı var sizce dediğinin doğruluğu var mı ? Adam dedi ki 2. el gtx 560 alalım (benim kart şu an 5750) senin kartla takas yaparız ileridede r9 290 - 290x gibi mi model alabilirsin GTA5 sistem gerekesinimleri açıklansın ona göre bakarız dedi sizce ne yapmalıyım kafam allak bullak Allah aşkına bi fikir verin kafayı yiycem :D herkes farklı bişey diyo .

Bütçeyi özellikle yazmadım çünkü adam 400 TL civarı bişeyler alalım diyo , ben 800 TL civarına bakıyorum sizin önerilerinizz varsa fiyat gözetmeden yapın (gidip titanz söylemeyinde :))
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı