FX 8150 ve GTX 1050 Ti performansı nasıl?

Barış Kırmaz

Decapat
Dün ikinci el toplama bir bilgisayar aldım. Ekran kartı olarak GTX 1050 Ti var. Bütçem maalesef düşük olduğu için günümüz oyunlarında en azından oynatabilir performans beklediğimden dolayı böyle bir tercihte bulundum. FX 8150 8 çekirdekli işlemci var, biliyorum işlemci biraz eski lakin sormak istediğim şey şu. FX 8150 işlemci ile şu anda herhangi bir sorun yaşar mıyım? GTX 1050 Ti low profile ekran kartını yeterince besler mi?
  • FX 8150 8 çekirdek
  • GTX 1050 Ti
  • 12 GB RAM
  • SSD
2500 TL ödedim. Sizce memnun mu olmalıyım pişman mı? Ekran kartı 0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstüne birkaç yüz lira daha koysanız hazır sıfır sistem alabilecekken, ölü yatırım yapmışsınız. Ekran kartı ve SSD dışında kalan bileşenler paralarını kesinlikle hak etmiyor. İade şansınız varsa iade edin.

GTX 1050 Ti'a bile sorun çıkartabilecek bir işlemci, yükseltme hedefiniz olmasın.

Üstüne birkaç yüz lira daha koysanız hazır sıfır sistem alabilecekken, ölü yatırım yapmışsınız. Ekran kartı ve SSD dışında kalan bileşenler paralarını kesinlikle hak etmiyor. İade şansınız varsa iade edin.

GTX 1050 Ti'a bile sorun çıkartabilecek bir işlemci, yükseltme hedefiniz olmasın.
Cevabınız için teşekkür ederim. İşlemci benim de kafama takılmıştı testlerini çok araştırdım da bu fiyat aralığında makul gelmişti alırken umarım pişman etmez. Çok yüksek performans sağlamadığının farkındayım lakin bu fiyat aralığında makul bir performans verebileceği kanısındayım. Teşekkürler fikriniz için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı