Çözüldü FX-8300 GTX 960 Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tripping

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Geçtiğimiz gün yeni bir bilgisayar topladım.
  • MSI 970A-G43 Anakart
  • AMD FX-8300 İşlemci standart fan (Yükteyken maksimum 75 derece)
  • ASUS Strix GTX 960 2 GB ekran kartı
  • Kingston 16 GB 1600 MHz RAM
  • NAGAS G666 Kasa
  • Windows 7
World of Warcraft oynuyorum, boş alanlarda 30-40 FPS görüyorum. GeForce bana oyunu ultrada oynamam gerektiğini söylüyor fakat FPS'nin 30-40 olması ve bu rakamları boş alanda görüyor olmam bana gözden kaçırdığım bir şey olduğunu hissettiriyor. Makinayı yeni topladığım için bütün driverlarım güncel. Oyunu bilenler varsa eğer dungeonlarda 100+ FPS ile oynuyorum, fakat şehirlerde ve boş haritalarda FPS 30-40'ları buluyor. Şu an level aşamasındayım, ileride daha kalabalık alanlarda bulunmam gerekecek. Çok geç olmadan sorunu çözebilmem adına yardımlarınızı rica ederim.

Çözüm
Sadece şehirlerde ve boş haritalarda mı fps düşüyor? Yani dungeon da 100 fps sabit mi?
Sorunu çözdüm, teşekkür ederim.
Anti-Aliasing bende Custom seçiliymiş (Öyle bir seçenek olmamasına rağmen.)
None yapıp kapattım 400 küsürlere fırladı FPS, şehirlerde 150-200 arası FPS ile dolanıyorum.
Sadece şehirlerde ve boş haritalarda mı fps düşüyor? Yani dungeon da 100 fps sabit mi?
Sorunu çözdüm, teşekkür ederim.
Anti-Aliasing bende Custom seçiliymiş (Öyle bir seçenek olmamasına rağmen.)
None yapıp kapattım 400 küsürlere fırladı FPS, şehirlerde 150-200 arası FPS ile dolanıyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı