FX 8300 işlemciyi hız aşırtma

EmirSr1

Centipat
FX 8300 işlemcim var ve stok fanını kullaniyorum oyunlarda 52 derecenin üzerine çıkmadı. Ben işlemciye overclock yapmak istiyorum fakat birkaç yerde o anakrtla overclock yapma falan dediler. AMD over drive kullanacağım.
Anakart GA-78LMT-S2PT bununla overclock yapsam bir şey olur mu?

Çözüm
O anakart ve o soğutucu ilede OC olur. Lakin OC dediğimiz şey donanımı bir üst seğmentteki yere getirebilmektir. Elinizdekiler ile %1/2 yukarı çekmeye izin verir. Buda kısaca tat vermez. Yapmasan daha iyi. Ama illa yapacağım diyorsan alacağın verim %1/2. Soğutucun iyi değil. Anakartın EXTRA voltaj veremez vs vs vs.
Stok fan ile yapıcaksan yapma yakarsın işlemciyi . Bendede vardı o anakarttan overclock yapınca sapıtıyor .

O anakart ve o soğutucu ilede OC olur. Lakin OC dediğimiz şey donanımı bir üst seğmentteki yere getirebilmektir. Elinizdekiler ile %1/2 yukarı çekmeye izin verir. Buda kısaca tat vermez. Yapmasan daha iyi. Ama illa yapacağım diyorsan alacağın verim %1/2. Soğutucun iyi değil. Anakartın EXTRA voltaj veremez vs vs vs.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…