FX 8300, R9 380 X2 darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan ŞuKu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.366

ŞuKu

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Sistemimde FX 8300 ve R9 380 4GB mevcut. Bir tane daha R9 380 alıp Crossfirex yaparsam işlemci darboğaz yapar mı? 750w PSU yeterli olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
[QUOTE="3 gün sonra çekebilirim.[/QUOTE]

Teşekkür ederim etiketlersen sevinirim konunun altında muhalefet olduğum içinde kusura bakma

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=3112&graphics=Radeon R9 380 Crossfire

PSU'nun yeterliliği modeline bağlı. İyi bir modelse yetecektir ama aksi takdirde sıkıntı çıkacaktır. Ayrıca, bildiğim kadarıyla, çoğu oyun CF'ı tam olarak desteklemiyor.

Artık sürücü iyileştirmeleriyle daha iyi performans almayı bekleyeceğiz.Ama açıkçası bende %70 in üstünde performans artışı beklemiyorum.

[QUOTE="3 gün sonra çekebilirim.

Teşekkür ederim etiketlersen sevinirim konunun altında muhalefet olduğum içinde kusura bakma[/QUOTE]
Estağfurullah ne muhalefeti.Ben etiketlerim ozaman sizi.

Kusura bakmayın konu açma gereği duymadım buna benzer birşey soracağım. FX 8350 overclocklu işlemci ile R9 380 4G PSU yeterli şekilde Crossfire yapıldığı zaman işlemci ile darboğaz yaşanırmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı