FX 8300 Sistem Alındı

Arkadaş işlemciyi almış, gitmiş uzatmayın. FX 8300 eski olabilir ama güzel bir işlemci. Konuyu uzatmanın anlamı yok. Merak etmeyin işlemci eski olunca bir şey olduğu yok. Demek ki bütçesi bu işlemciye yetiyormuş. Arkadaşa atarlamanın anlamı yok.

Arkadaş işlemciyi almış, gitmiş uzatmayın. FX 8300 eski olabilir ama güzel bir işlemci. Konuyu uzatmanın anlamı yok. Merak etmeyin işlemci eski olunca bir şey olduğu yok. Demek ki bütçesi bu işlemciye yetiyormuş. Arkadaşa atarlamanın anlamı yok.
Aynen öyle fx işlemcilerde kötü değil. O fiyata i3 alabilirdi ancak. Hayırlı olsum hocam.

İntel fan boyları kokusu alıyorum.Neymiş bu fiyata intel sistem toplanırmış hayat intelden ibaret değil fanboyla test yapmadan fx işlemciler çöp diye sallamayın.

İntel fan boyları kokusu alıyorum.Neymiş bu fiyata intel sistem toplanırmış hayat intelden ibaret değil fanboyla test yapmadan fx işlemciler çöp diye sallamayın.
Fanboylukla alakası yok. AMD'ye kötü felan demiyoruz. Zaten onun aksine çok iyi işler başarıyorlar. FX ölü bir platform. Çok eski. Evet FX işlemciler eski olabilir fakat çöp demekte olmaz. Bu arada bilgisayarın kaç lira tuttuğunu gerçekten merak ettim. Kağıtta 1000tl yazıyor sanki.

2015-11-13_222339.png

2540 Liraya böyle bir sistem de toplanabilirdi.

Burada İntel ya da AMD düşmanlığına girmek istemiyorum. Ben sadece güncellikten dolayı İntel İşlemciyi tercih etmekten bahsediyorum.

Tabiki bundan sonra bize hayırlı olsun demek düşer.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı