FX 8300 ve R9 380X sistem toplama

memoamo1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşa toplamış olduğumuz sistem 3988.92TL oldu. Bizim bütçemiz 3000-3100TL. Minimum performans düşüşüyle nasıl bir sistem toplayabiliriz? Benim toplamış olduğum sistem şöyle;

yeni giyat.JPG

Bilgisayar genel olarak oyun için kullanılacaktır. Çıkan son oyunları sorunsuz oynatması lazım. AutoCAD tarzı programlarda kullanılacaktır.
Şimdiden teşekkür ederim.

Bence DDR4 Intel temelli bi sistem kurmalısın. Anladığım kadarıyla monitör dahil 4000 tl bütçen var ve Vatan Bilgisayar'dan toplayacaksın. Eğer istersen bu konu başlığı altından elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.

Bence DDR4 Intel temelli bi sistem kurmalısın. Anladığım kadarıyla monitör dahil 4000 tl bütçen var ve Vatan Bilgisayar'dan toplayacaksın. Eğer istersen bu konu başlığı altından elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.

Attığın içeriği görmedim 3100 tl bütçem var demişssin. :)

Yok hocam 3000-3100TL bütçemiz var. Sistemin temeli önemli değil her türlü öneriye açığım.
Yeterki son çıkan oyunlarda ve AutoCADde sıkıntı yapmasın

Hocam mesela GTAV'de tahmini kaç fps alırız 1080pde birde sistemi nerden alamamı önerirsiniz? En uygun nerden alabilirim?

Sapphire Rx470 - i5 6402p Sistem

Bu benim topladığım bilgisayar nerdeyse seninkiyle aynı sayılır. Şimdi seni yanıltmak istemem ama ben hiç GTA V denemedim sistemimde. İnternette bu ekran kartıyla kaç FPS alındığını gösteren videolar çok var. Ama tahminimce bi kaç ayarı kapatarak ultra ayarlarda 60 FPS'yi görürsün. Sen yinede incelersin videoları.

Bilgisayarı nerden alacağın kısmına gelirsek, ben verdiğim para karşılığı göz önünde yapılan bir işçilik ve en önemlisi bi sorun olduğunda karşımda muhattap olabileceğim bi adam isterim. Bu yanlış anlaşılmasın internette ki firmalarda da işini titiz yapan çok firma var. Ben bu görüşle gittim Vatan PC'nin en sağlam indirim yaptığı günde bütçeme göre bi PC topladım. Sanada öneriyorum kardeşim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı