FX 8320 İçin ekran kartı tavsiyesi

munferitparadox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, FX 8320 işlemcim var. Halihazırda ASUS R7 265 kullanıyordum fakat sebebini belirleyemediğim şekilde yandı. 3 aydır fırınlama yöntemiyle idare ettim artık canıma tak etti. Darboğaz sorunu yaşatmayacak kart tavsiyelerinizi bekliyorum. Aklımdaki kartlar: GTX 1050 Ti, RX 480.
  • RAM: Kingston 8 GB
  • Anakart: Asus M5A97 R2.0
  • Power: 650 W Plus

Son düzenleyen: Moderatör:
RX480'in fiyatı RX470'in iki katı nerdeyse fiyat farkına değer mi RX480 ?
Edit: Stokta olmadığından dolayı öyle fiyat çekmiş siteler, arkadaşlar net bilgisi olan var mı :)

Son düzenleme:
GTX 1050Tİ bu işlemciye iyi gider bence.

RX 480 daha iyi ama, işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz sorunu olur.
Ben neden FX 8350 RX 480 ikilisi ile (işlemciye yüklenen oyunlarda) darboğaz sorunu yaşamıyorum o zaman hadi bunu da açıkla daha doğrusu bir kılıf uydur bakalım. :) (8320 nin de 8350 den aşşağı kalır bir yok bu arada)

Son düzenleme:
Biraz araştırdıktan sonra RX480 kartını bitcoin mining yapan arkadaşlar tarafından bitirildiğini gördüm :)
Şuanda stoğunda olan mağaza yok, bir kaçında var onlarda karaborsaya çevirmiş.

Bu yüzden RX480 seçeneğini elemek zorunda kalıyorum.

Bu arada çok oyun oynayan birisi değilim zamanımın büyük çoğunluğunu sadece Leauge of Legends oynayarak geçiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı