Fx 8320 için işlemci soğutucu tavsiyesi

İşlemcinin 550-650₺ civarında bir değeri olduğunu düşünürsek Fazla da abartmamak lazım soğutucu bütçesini. Alacağınız soğutucunun daha az ses yapacağının garantisi yok. Yapabiliyorsanız soğutucunun fanını değiştirebilirsiniz. Ekstra sessiz bir fan alırsınız.

12cm yandan fanlı modeller büyük ihtimalle yükseklik açısından sıkıntı çıkartır size. Düşük profilli yüksek performanslı soğutucu isterseniz onun da parası fazla. Ama benim param var serinlik ve sessizlik istiyorum derseniz, kasaya da uyuyorsa 350-400 liraya şahane sıvı soğutmalı sistemler var. :)

İşlemcinin 550-650₺ civarında bir değeri olduğunu düşünürsek Fazla da abartmamak lazım soğutucu bütçesini. Alacağınız soğutucunun daha az ses yapacağının garantisi yok. Yapabiliyorsanız soğutucunun fanını değiştirebilirsiniz. Ekstra sessiz bir fan alırsınız.

12cm yandan fanlı modeller büyük ihtimalle yükseklik açısından sıkıntı çıkartır size. Düşük profilli yüksek performanslı soğutucu isterseniz onun da parası fazla. Ama benim param var serinlik ve sessizlik istiyorum derseniz, kasaya da uyuyorsa 350-400 liraya şahane sıvı soğutmalı sistemler var. :)

Yok hocam o kadar param. :) Bu işe 40 euroluk bütçe ayırmıştım, işlemci fanının sesi gerçekten çok rahatsız edici seviyede, bilgisayarı açınca kapatmak istiyorsun o derece. O sesten kurtulayım yeter. Eğer bu iyi diyorsanız 3-4 gün içince alacağım:ARCTIC Freezer 13 Limited Edition: Amazon.de: Computer & Zubehör
Bilgisayardan performans alamıyorum. Başka sitelerdeki forumlara da yazmıştım ama çok yardımcı olan olmadı şimdiye kadar. Sanırım seçenek çok fazla olduğu için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı