FX-8320 oyun bilgisayarı toplama

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Merhabalar, uzun zamandır foruma üye olacaktım hep birseyler oluyordu. Bayadır Recep abiyi takip ediyorum onun vesilesi ile burayada geldim,onun önerisini almak istedim. İnsallah görür de cevaplar konuyu bakalım sistem hakkında ne düşüyor :) Bu sistemi alacagım vatandan topluıyorum %25 indirimle alacagım.%25 indirimli hali 2270TL civarında birşey oluyor.Geriye 730 tl gibi bir fiyat kalıyor.Ekran kartı eksik kalıyor abi sence ne yapmam gerekiyor bu fiyata bir ekran kartı ekliyelimmi yoksa AMD'nin bu ay cıkaracagı yeni seriyi bekleyip sonramı karar veriyim.

t67n7.jpg

Eğer OC ve CrossFire ile işin olmicaksa, 600W 300R yeterli olacak sisteme. SLI fikrin varsa anakart değişmesi gerek. Bellek 1600 yeterli. SSD modelini de düşürebilirsin sana kalmış.

Genel olarak güzel kurulmuş bir sistem. Biraz daha ince ayar yapılabilir. Eğer düşündüğün bu ise GTX 760 eklenmeyi bekliyor.

İnce ayarlar derken,bunlar nelerdir.Açabilir misiniz?

- - - Güncellendi - - -

Eğer OC ve CrossFire ile işin olmicaksa, 600W 300R yeterli olacak sisteme. SLI fikrin varsa anakart değişmesi gerek. Bellek 1600 yeterli. SSD modelini de düşürebilirsin sana kalmış.

SLI ve CrossFire düşünmüyorum ama OC yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı