Bilgisayar açıkken rastgele zamanlarda ekran, klavye ve fare gidiyor. Steam linkten baktığımda çevrimdışı gözüküyor ama fanlar dönmeye devam ediyor. Güç düğmesi de çalışmıyor. Şimdi kapandı bir daha açamıyorum.
Denediklerim;
RAM temizlemek.
Slot değiştirmek.
Ekran kartı temizlemek.
Güç kablosu değiştirmek.
Kasayı komple baştan inşa etmek.
Ayrıca şunu buldum işlemci 4 pin güç kablosunda sararma yani yanmaya yakın olduğunu gördüm. Ama bir yanma söz konusu değil. Elimde güç kablosu da yok. Ne yapacağım bilmiyorum.
Temassızlık düşünüyorum denedim denedim olmadı derken kabloyu büküp açtım yani temassızlık dedim bu yüzden 4+4 sleeve kablo sipariş ettim. Fakat kabloyu kasa açıkken büküyorum bir sıkıntı olmuyor ama rastgele zamanlarda hiçbir şey yapmazken sıkıntı oluyor(ekran gidiyor)
Hocam görseldeki soket içinde 2 pin yanmış bu elektrik iletimini engeller. Küçük bir eğe veya bir tırnak törpüsü ile temizleyin. Kabloyu büktüğünüzde sistem açılıyorsa kablo içindeki bakır teller de yanmıştır.
Hocam görseldeki soket içinde 2 pin yanmış bu elektrik iletimini engeller. Küçük bir eğe veya bir tırnak törpüsü ile temizleyin. Kabloyu büktüğünüzde sistem açılıyorsa kablo içindeki bakır teller de yanmıştır.
Alkol ile temizledim kabloyu bükerek açılıyor ama rastgele bir zamanda kapanıyor. Sizce driverlar sıkıntılı olabilir mi çünkü 4-5 kere driver değiştirdim(DDU olmadan) şimdi DDU ile sildim yeniden yüklüyorum.
Sıkıntı yok PSU sorusuna gelirsek, önceden hiç açılmıyordu kabloyu oynattım açıldı kablo ile alakalı olduğunu düşünüyorum pazartesi kablom gelecek o zaman deneyeceğim.
Sıkıntı yok PSU sorusuna gelirsek, önceden hiç açılmıyordu kabloyu oynattım açıldı kablo ile alakalı olduğunu düşünüyorum pazartesi kablom gelecek o zaman deneyeceğim.