Tamam tamam sakin olun gençler, linçlemeyin hemen ben bütçeyi bilmediğim için düşük seviye kart önerdim.Eğer bütçen yeterliyse GTX 1650 al bence
RX 570 varken o karta para verilmez.
Tamam tamam sakin olun gençler, linçlemeyin hemen ben bütçeyi bilmediğim için düşük seviye kart önerdim.Eğer bütçen yeterliyse GTX 1650 al bence
RX 570 varken o karta para verilmez.
1800 TL RX 590 var ama darboğaz çok olacaktır. Aynı şekilde indirimde RX 580 de yakalayabilirsiniz ama darboğaz yüzünden faydasını göremezsiniz. Fakat bir süre sonra işlemciyi geliştirecekseniz alabilirsiniz önerdiğim kartları. Ama şu anki işlemciyle idare edecekseniz RX 570 alın daha üstü israftır.Max. 1500 hocam.
Icip mi geldin foruma.Ya kardeşim okumuyor musun sen? RX 570 kaç lira adamın bütçesi 1500 TL.
1800 TL RX 590 var ama darboğaz çok olacaktır. Aynı şekilde indirimde RX 580 de yakalayabilirsiniz ama darboğaz yüzünden faydasını göremezsiniz. Fakat bir süre sonra işlemciyi geliştirecekseniz alabilirsiniz önerdiğim kartları. Ama şu anki işlemciyle idare edecekseniz RX 570 alın daha üstü israftır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.