FX-8320 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Burak ALP

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık bu sene yazdan beri sistem araştırması yapıyorum. Bazı sıkıntılardan şimdi toplamaya başlıyacağım. Kafamda herşey netleşti fakat ekran kartı olarak hangi marka ve hangi ürününü tercih edeceğim hakkında sizden fikir almak istiyorum. Toplayacağım sistem aşağıdaki gibidir:

(Önerdiğiniz ekran kartını ankette işaretleyerek nedenini cevap olarak yazarsanız memnun olurum.)

PC toplama.png

Güzel bir tecih ancak fx 8320 yerine fx 8300 alırsanız paranız cebinizde kalır. Overclock yapacaksanız o anakartı almayın yabancı forumlarda çok sıkıntılı olduğundan bahsedilmiş. Anakart olarak gigabyte ud3p iyi bir seçim olacaktır. Ekran kartı olarak r9 285 tercih edilebilir çünkü r9 380 bu kartın yenilenmiş hali 200 tl fark vermeye gerek yok, sapphire r9 285 iyi bir tercih olacaktır. Hayırlı olsun.

Anakart ve işlemciden bende sipariş ettim 2 güne elimde olucak. H81-Plus ve G3258 artık geride kalmaya başladı :) Ekran kartı olarakta R9 380 bence en iyisi olacaktır.
inceleme bekliyorum :)

Amd olması şart mı? Bütçen buysa daha performanslı İntel işlemcili toplanabilir.
intel de olur önerilerini bekliyorum

Güzel bir tecih ancak fx 8320 yerine fx 8300 alırsanız paranız cebinizde kalır. Overclock yapacaksanız o anakartı almayın yabancı forumlarda çok sıkıntılı olduğundan bahsedilmiş. Anakart olarak gigabyte ud3p iyi bir seçim olacaktır. Ekran kartı olarak r9 285 tercih edilebilir çünkü r9 380 bu kartın yenilenmiş hali 200 tl fark vermeye gerek yok, sapphire r9 285 iyi bir tercih olacaktır. Hayırlı olsun.
Acaba sapphire nin fiyatı neden diğer r9 285 lere göre düşük ve peki neden 8300 performansları aynımı ?

Ben fx 8320 ile sapphire r9 280x tri-x oc kullanıyorum tavsiye de ederim. AMD bütçesi kısıtlı insanlar için iyi seçenekler sunuyor ben bu yüzden AMD topladım. Tabii imkanın varsa, bütçe sıkıntın yoksa Intel tabanlı toplaman senin için daha iyi olur kardeşim.

Teşekkürler ilginiz için kafama yattı yaptığının sistem fakat monitör 23 yapmam lazım o yüzden biraz daha bekleyip bütçeyi zorlamam lazım sanırım :/

Ben fx 8320 ile sapphire r9 280x tri-x oc kullanıyorum tavsiye de ederim. AMD bütçesi kısıtlı insanlar için iyi seçenekler sunuyor ben bu yüzden AMD topladım. Tabii imkanın varsa, bütçe sıkıntın yoksa Intel tabanlı toplaman senin için daha iyi olur kardeşim.
İşte aradığım insan :) bi kaç sorum var ?
1-Psu kaç wat ?
2-İşlemci stock fanmı ? ve Sistem sıcaklığı nasıl ?
3-Ekran kartının sıcaklığı nasıl ?
4-Pc yi ne amaçla kullanıyosunuz oyun ise fps değerlerini ortalama söyleyebilirmisiniz ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı