FX-8320 tabanlı sistem için kasa seçimi

• Konuyu başlatan KeiY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.813
@KeiY Hocam bence zaten monitörünüz 1440x900 yani çok kasmanıza gerek yok. En azından ileriye dönüklük açısından bir şeyler yapabilmeniz için ekran kartından biraz kısabiliriz. İsterseniz sizi 1-2 yıl orta ayarda idare edecek bir ekran kartı alın. Şimdi ise temeli sağlam tutun ileride sadece ekran kartı ve isteğe göre monitörü değiştirir uzun süre kullanırsınız. Zaten şuan piyasada olan çoğu kart 1440x900 de sizi üzmeyecektir. ;):D

O zaman da pek bir fark yaşamayacağım ekran kartını alana kadar :) Peki ilk mesaj da yazdığım sistem ultra ayarlar ile 1-2 sene götürebilir mi beni sizce(19'' ile) ?

1-2 yıl high'dan aşağı inmezsiniz büyük ihtimal ama ileriye dönüklük açısından o anakart hiç olmamış.;)

Peki hocam o zaman 2100 tl ye kadar öneri bir sisteminiz var mı? (en azından 1 sene ultra da götürecek bir ekran kartı ile) vatan a zam da geldi güç kaynakları falan uçtu hep güncell tavsiyelere açığım :) :matrix:

Sistemini bozma. Kasa olarak Zalman Z3 Plus sec. Guc kaynagi olarak bir Corsair Vs650 diyebiliriz. ;)

Sanırım öyle yapıp 1-2 sene sonra sistemi satıp tekrardan kurmak daha iyi olcak gibi şimdi den ileriye dönük düşünmek yerine.

**O.C. yapmayı düşünüyorum ona göre de karar veremedim hem kasa için hemde güç kaynağı için.Kasada artık karar kıldım zalman z3+

Bir de şimdi benim alacağım bazı parçalar internete özel yazıyor,hafta sonu indirimi var şuan sanırsam çünkü tekrar zamsız haline döndü fiyatlar,şimdi bu internete özel dediği bazı parçaları mağazadan hafta sonu alsam aynı fiyata denk gelir mi web fiyatıyla ?

Hocam şu güç kaynaklarına bir bakarmısınz hangisi daha iyi olacaktır fiyatlar birbirine yakın çünkü ;
SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Rs-700 B Serisi 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Zalman Zm700-Glx Dual Forward Serisi 80Plus 700W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Rs-600 G 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı