Satılık FX 8320 ve GTX 1060 Sistem

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Sistem Özellikleri;

İşlemci:
Amd FX 8320 3.50 GHz
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 Gaming 6GB
RAM : G-Skıll 1333 MHz 16GB
Depolama: KINGSTON 240GB SSD+ 1TB Hard Disk
Ana Kart: Asus M5A99 X EVO R.2.0
Güç Kaynağı: Vector XIGMATEK 80Plus Silver 750W
Soğutucu: Cooler Master SEIDON ( Sıvı Soğutucu)
Kasa: Aerocool GT-A USB 3.0 Pencereli, Fan Kontrolculu Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-GTBE)
Monitör: AOC 21.5" i2269Vw GENİŞ EKRAN LED IPS MONİTÖR Full HD 1080P
Fiyat: 3.500₺

Arkadaşlar bu aralar bütçe sıkıntısı çektiğim için çok iştahlı bir şekilde toplamış olduğum oyun bilgisayarımı satmaya karar verdim. Alacak olan arkadaşa mouse, klavye ve headset (kulaklık seti, mikrofonlu) hediyemdir.

Sistemde kesilikle bir sıkıntı söz konusu değildir. Tüm parçalarla beraber sistemin toplam fiyatı 4.300'lere kadar çıkmakta. Lakin acil nakite ihtiyacım olduğu için fiyatı düşürdüm, tabii ki de pazarlık payı vardır.

Sistemde Fifa 17, 16, Battlefield 1, Battlefield 4, Battlefield 3, Battlefield Hardline, GTA 5 vs gibi bu oyunları full ultra ayarlarda kasamadan oynayabilirsiniz. FPS sıkıntısı kesinlikle yoktur. (Bu oyunlar denenmiştir.)

Bu fiyata böyle bir sistem şimdi toplamak dolarında etkisiyle 4.200'den fazla tutar.
Pazarlık payı vardır.

8.jpg
2.jpg
5.jpg
3.jpg
7.jpg

Düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir,
+90 541 621 3528

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam parça satımı yok malesef bütün olarak satıyorum.

Parça satımı yok arkadaşlar müsait olamıyorum, o yüzden yazamıyorum. Evet oyunlarda herhangi bir sıkıntıyı bugüne kadar görmedim bu ekran kartını aldıktan sonra. Oyuna girersem bugünler de ekan görüntüsü atarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı