FX 8320 ve GTX 670 sistem yükseltme

keremmax

Centipat
Merhabalar.
Şuan bir bilgisayarım var ve kullanıyorum. AMD FX 8320, Gigabyte udp3 rev1, 8 GB RAM G.Skill, NVIDIA 670 ekran kartı, 120GB SSD hard disk olarak mevcut bilgisayarım var. Şimdi ben bu bilgisayarı parça parça yükseltmek istiyorum. Nereden başlamalıyım parça almaya? Ama hemen öyle ya da böyle çalışsın işlerimi de yapabileyim. Yine AMD olsun sistemim. Renkli olsun bütün sistem. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta bütçeni belirtmelisin psu marka ve modelini de yazınız . Sonra da bütçeniz yeterli ise işlemci anakart ve ramden başlarsınız . Tabi ki butceniz var ise . Bütçeniz yok ise de ekran kartını degiştirisiniz ayrıca kasa hava akışı da önemli kasayı da yenilemeniz gerekebilir. Yanı kısaca bütçe yok ise ekran kartı ile başlayın bütçe var ise de işlemci anakrt ram ile başlayın. Psu nuzun yeterli olduğunu varsayıyorum. Eğer psu yetersiz ise her seyde önce ilk onu yenilemelisiniz

Cebindeki paraya bağlı.

O işlemci ile pek üst seviye ekran kartı takamazsın. Ona takılacak en baba ekran kartı GTX 970. Daha üstünde işlemcinin nefesi kesilmeye başlıyor. OC'de bir yerden sonra kurtarmaz.

Anakart, işlemci, RAM komple değişecek. En son ekran kartını değiştir. Önce bu üç parça için internetten ilan aç. Sat. Bütçene oradan gelen parayı da ekle. 3 parça için tavsiye al.

Ben en iyisi eve gidince sistem özetini buraya yazıyım.
Aero coll vx-600 600W mış güç kaynağı
Açıkçası param ilk alınabilecekler için taksitli olarak sıkıntı olmaz.. Şimdilik sadece işlemci ve anakart alsam... Elimdeki ram ve ekran kartı çalışmamı. ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı