FX 8320 ve HD 6570 sistem CS 1.6 düşük FPS problemi

@FerhatBaltas Dostum ben şahsen CS:GO'yu alışkanlık 1280-720 ayarlarında oynuyorum bir ama benimki eskiden gelen bir alışkanlık olduğu için böyle. 1080P Full ayarlarda 1050Ti bile 100-110FPS arası verebiliyor. Dostum asıl mesele sistemin ileriye dönük ve istediğin zaman bir parça değiştirerek yoluna devam edebilmen önemli. Eski kasadan alacağın büyük ihtimal HDD eğer değerleri düzgünse birde PSU olacaktır ha birde SSD varsa onu alırsınız.
 
Üstad 3000 / 3500 TL Ye bir Sistem Topladığım Zaman Misal Cs Go / CS 1.6 Yı Yüksek Fps Lerde Oynayabilirmiyim ? Bir De Pc Toplamaya Kalksam Eski Pc Deki Parçaları Kullanamazmıyım ?

Üstad Allah razı olsun kayda alıp yazmışsın maalesef bu tarz oyunlar için fps şart mermin dağılmasından tut bunny ve duck 'a kadar şart herhalde bu bilgisayarı satıp yeni bir sistem toplamanın zamanı geldi.
Ama bak demek istediğim 60 fps nin ustunu sen gozle goremezsin fark yok ha 60 fps almıssın ha 100 kusur almıssın blr ifade etmiyor ki,
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı