FX 8320 ve RX570 FPS düşme sorunu

nacs

Hectopat
Arkadaşlar koskoca Technopat sosyal bu sorunumu çözemiyor. Lütfen bileniniz çıkar elbet sorunu baştan sona yazıyorum.

İşlemciyi yeni aldım. FX 4300 de bile miscreated oyundamin 28 Max 60 alıyordum hattamin 30 ama şimdeğilmin 25 Max 50 60 GTA V'min 60 Max 29 Low'da oynuyorum arkadaşlar durumum kesat ramdemi sıkıntı var anlayamadım saniyelik FPS düşme vardı arkadaşlar 5 10 sn FPS 20 30 oluyordu Rainbow'da 120 alırken sanisi 40 50 oluyordu sorunumu anlamışsınızdır. İşlemcide sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bu kartla bu FPS'yi alıyorum düşünün kesat durum.
FX8320.
RX 570.
8 GB RAM.
1TB harddisk.
400W güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi değerlerin nasıl? Isı değerlerin normal mi? Güç kaynağının markası kalitesi nedir? RAM'ler tek modül mü çift mi? Bu değerleri söylemezsen kimse yardımcı olamaz zaten.
ısı değerleri aşırı normal hocam ısısında sorun yok şükür Everest Güç Kaynağı oyunlarda kapanma olmuyor. Ram modüller tek 8 GB
Bence psu sıkıntılı gibi geldi yetersiz geliyor olabilir. Daha iyi bir psu ile denemenizi tavsiye ederim.
Parayı Biriktirip Denemeyi Düşünüyorum Fakat Bana PSU dan alakalı olduğunu zannetmiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı