FX 8350 bilgisayardaki aşırı yavaşlık

Th3_Th13f

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu konuyla ilgili çok defa konu açtım ancak hala bir çözüme ulaşabilmiş değilim 3 senedir. Baktırdığım bilgisayarcının ihmalkarlığı mı yoksa ben mi bir şeyi fark etmiyorum bilmiyorum. Masaüstünde dolaşırken bile çok ciddi bir kasma yapıyor ama en çok kasma FX8350 kullandığım için işlemci yüklenen oyunlarda çıkıyor. HDD değiştirdim SSD ekledim ama soruna çözüm olmadı. Sorun işlemci veya RAM kaynaklı bunu hissediyorum ama bir çözüme ulaşamadım. Şu resmi de buraya bırakıyorum yardımcı olması amacıyla.
Sistem özellikleri;
FX8350.
970 Gaming anakart.
Corsair Vengeance 4x2 8 GB.
GTX 970 MSI.

Edit ve Not : Bu kayıtlı resimler DCS World isimli simülatör çalışırken alınmıştır

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 2.PNG
    2.PNG
    19,7 KB · Görüntüleme: 39
1.işlemcinizin sıcaklık değerine bakmanızı tavsiye ederim. Anakartın işlemci sogutucusu tam soğutmadıgından dolayı donmalar ve kasmalar meydana geliyor. Bende 8320 Black serisini kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. ASUS M5A97 r2.0. tam uyum sagladı.corsair ramler tam uyumludur not. Sistemi uzun zamandır kullanıyorsan macun değişimi yap

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı