FX-8350 Düşük GPU kullanımı

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum sistemim orta dereceli olduğu halde düşük GPU kullanımı sorunu yaşamam. İlk önce size sistemimin özelliklerinden bahsediyim:
  • MSI 1050ti 4G ekran kartı
  • AMD FX 8350 8 core işlemci
  • 8x2 GB HypreX 1600 MHz RAM
  • MSI 970 Gaming Anakart
Arkadaşlar başından beri bu sorunu yaşıyorum. Düşük oyunlarda bile FPS'm düşük oluyor. LoL'de bile bu sistemdeki biri 200'den FPS inmezken ben 60 70'leri görüyorum. Çoğu insan grafikleri arttır diyor fakat aynı kalıyor FPS. Düşük de olsa grafik mantıksız geldi bana söylenilen. Nerdeyse her şeyi yaptım. Performans modunda bilgisayar Afterburner programları falanda kullandım fakat sorunu çözemedim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa gerçekten çok memnun eder beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum sistemim orta dereceli olduğu halde düşük GPU kullanımı sorunu yaşamam. İlk önce size sistemimin özelliklerinden bahsediyim:
  • MSI 1050ti 4G ekran kartı
  • AMD FX 8350 8 core işlemci
  • 8x2 GB HypreX 1600 MHz RAM
  • MSI 970 Gaming Anakart
Arkadaşlar başından beri bu sorunu yaşıyorum. Düşük oyunlarda bile FPS'm düşük oluyor. LoL'de bile bu sistemdeki biri 200'den FPS inmezken ben 60 70'leri görüyorum. Çoğu insan grafikleri arttır diyor fakat aynı kalıyor FPS. Düşük de olsa grafik mantıksız geldi bana söylenilen. Nerdeyse her şeyi yaptım. Performans modunda bilgisayar Afterburner programları falanda kullandım fakat sorunu çözemedim. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa gerçekten çok memnun eder beni.

İşletim sistemi nedir ? O işlemci GTX 1050Ti gibi ekran kartına darboğaz yapmaz imzamdaki sistem de GTX 1060 kullandım çünkü. Benim işlemcim ise FX-8300. Oyun oynarken MSI Afterburner ile kullanım değerlerinizi atarmısınız ? Son olarak sürücüler güncel mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı