MSI R9 390 ve AMD FX 8350 düşük GPU kullanımı

Adam 1080p monitörde hayvan gibi bulanıklaştırmasına rağ
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
men 2K oynuyor keyfimden diyor sonra :D Aynı görüntüyü alıp dahaçok yoruyorsun hemde bulanıklaşıyor. Senden ricam video çekmen eğer zentorno ile hızlı giderken insan çeşitliliği vs full 1080p ayarlarda o kartı o işlemci darboğaz olmadan beslesin forum hesabımı silicem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 980 ve FX 8150 oyun testi Zaten burda technopat moderatörü FX8150 ile GTX980'de darboğazın %40'dan fazla olduğunu belirtmiş siz hayla uğraşıyorsunuz, madem yok madem full besliyor açın 1080p video, ultra ayarlar, insan çeşitliliği full, MSSA 2X, Zentorno ile hızlı gidin görelim, besleyebilirse ben sileceğim diyorum forum hesabını :) o derece iddialıyım. Gözümle gördüğüm şey için sizinle burada inatlaşıyorum ya saçmalık aslında.

Kardeş ben 8350 kullanıyorum 8150 değil. ! 8150 performans olarak Fx6300 ile denk bir işlemci. 8xxx ailesinden bir işlemci olduğuna aldanma.

Daha darboğaz kavramının ne olduğundan bi habersin kendini daha fazla rezil etme her konuştuğunda daha fazla açık veriyorsun daha fazla saçmalıyorsun sus bir zahmet artık.
Tartışacaksanda mantıklı bilgiler ile gel kendini haklı çıkarmaya çalışıpta saçma sapan çıkarımlarda bulunma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgi yarışı değil, fikir alışverişi yapıyoruz yaşımda 17 ciddiye alıp almamak sana kalmış, zaten kimse malını kötületmez kimse de durduk yere 1080p monitör ile VSR kullanıp bulanıklaştırmaz normalde.

Ben kullandığım ürünün savunuculuğunu yapmıyorum objektif bir perspektifte eleştirilerimi ortaya koyuyorum.

Şimdi benim sistemimde ilki CS:GO 1280*960 yuksek ayarlarda bu değerlerin açıklaması nedir? İyi mi kötü mü ?

Diğeri de sniper elite 3 full HD yüksek ayarlardaki değerler.

Dosya Ekleri

• sssssss.jpg
    sssssss.jpg
    188,5 KB · Görüntüleme: 77
  • Adsızss.jpg
    Adsızss.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 83
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı