Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/
Adam 1080p monitörde hayvan gibi bulanıklaştırmasına rağ men 2K oynuyor keyfimden diyor sonraAynı görüntüyü alıp dahaçok yoruyorsun hemde bulanıklaşıyor. Senden ricam video çekmen eğer zentorno ile hızlı giderken insan çeşitliliği vs full 1080p ayarlarda o kartı o işlemci darboğaz olmadan beslesin forum hesabımı silicem.
GTX 980 ve FX 8150 oyun testi Zaten burda technopat moderatörü FX8150 ile GTX980'de darboğazın %40'dan fazla olduğunu belirtmiş siz hayla uğraşıyorsunuz, madem yok madem full besliyor açın 1080p video, ultra ayarlar, insan çeşitliliği full, MSSA 2X, Zentorno ile hızlı gidin görelim, besleyebilirse ben sileceğim diyorum forum hesabınıo derece iddialıyım. Gözümle gördüğüm şey için sizinle burada inatlaşıyorum ya saçmalık aslında.
Kardeş ben 8350 kullanıyorum 8150 değil. ! 8150 performans olarak Fx6300 ile denk bir işlemci. 8xxx ailesinden bir işlemci olduğuna aldanma.
Daha darboğaz kavramının ne olduğundan bi habersin kendini daha fazla rezil etme her konuştuğunda daha fazla açık veriyorsun daha fazla saçmalıyorsun sus bir zahmet artık.
Tartışacaksanda mantıklı bilgiler ile gel kendini haklı çıkarmaya çalışıpta saçma sapan çıkarımlarda bulunma.

Son düzenleyen: Moderatör: