Arkadaşlar merhaba. İşletim sistemi bilgilerim aşağıda. Oyunlarda sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Valorant oynadığımda 40 dakika sıfır kasma problemsiz giderken birden hiçbir kasma olmadan mavi ekran alıyorum. Minidump dosyalarım aşağıda. Bu hata bana hayatı zindan etti.
İşlemci: AMD FX(tm)-8350 eight-Core Processor 4.00 GHz.
Sistem türü: 64 Bit.
Windows 10.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
3.Kamera var ise bağlantısını kesin.
4.Fare ve klavye aygıtlarını başka porta takın.
5.DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
MemTest86 is the original self booting memory testing software for x86 and ARM computers. Supporting both BIOS and UEFI, with options to boot from USB.
www.memtest86.com
@jusshayz sorunun son durumunu belirtirsen sevinirim.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
3.Kamera var ise bağlantısını kesin.
4.Fare ve klavye aygıtlarını başka porta takın.
5.DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
MemTest86 is the original self booting memory testing software for x86 and ARM computers. Supporting both BIOS and UEFI, with options to boot from USB.
www.memtest86.com
@jusshayz sorunun son durumunu belirtirsen sevinirim.
Dediğiniz her şeyi aşama aşama yaptım. Hatta kulaklığın solundan ses gelmiyordu o problem de çözülmüş oldu ) Lakin gta 5 oynamaya başladığımda eskisinde biraz daha uzun oynatsa da 30 40 dakika oynadığımda mavi ekran aldım. Yeni aldığım mavi ekranların minidump dosyaları burada. Tekrardan bir bakarsanız çok sevinirim.