FX 8350 oyun sistemi

Aykut Eray Ak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar vatanbilgisaardan bir bilgisayar topladım. Mevcut bütçem 3.000TL bilgisayar kasası olduğu için onu koymadım 600Watt değerinde powersupply var içinde. Görüşleriniz nedir acaba ?

x.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam forum dışı bir kaç arkadaşlar bu ücrete intel topla diyorlar. Kararsız kaldım. Bütçem hazır sadece toplama ve sipariş kaldı. Dediğiniz gibimi yapiyim yoksa intelemi yoğunlaşıyım? Bu sistem sırf oyun üstüne olucak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsanız Amd derim bu dediğim işlemci hem 95w intele yakın enerji harcıyor (genelde amd fazla enerji harcarda) hem ucuz burdan kalan parayı ekran kartına yatırıp ölümüne bi performans alırsınız. Bana sorarsanız tavsiyem budur.

Bellekleri (4x2) Dual Channel alın. Ekran kartınız kesinlikle GTX 970 olsun. İşlemci konusunda i5-4690k ve yanına Z87-45 önerebilirim benim sistemimdeki gibi diğer parçalarıda ekleyince 2900 lira gibi bir şey tutuyor. SSD ve işlemci soğutucu şeyleri sonradan bütçeniz olduğunda ekleyebilirsiniz. Kasanız var mı? Var ise modelini belirtin yok ise Z3 Plus öneririm.

• MSİ Gaming 3 anakart = 450 TL
• İ5 4460 işlemci =
• Rs 600B PSU =
• Zalman Z3 Plus kasa = 130 TL
• Evga 970 Super Clocked ekran kartı = 1270 TL
• Seagate Barracuda 7200 RPM 64 MB 1TB HDD = 150 TL
• Gskill (2x4) 8 GB DDR 3 CL 9 1600 Mhz Ram = 270 TL

◙ Güzel sistem oldu bu sistemi alabilirsin fiyatlarına bakamıyorum siteye erişim sağlanılamıyor diye hata vermekte yakşalık 3000 TL civarı olacağına inanıyorum. Yaklaşık değerleri yazdım işlemci ve PSU nun fiyatını hatırlayamadım kusura bakmayın.

◙ Dilersen kasayı 230T ile değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı