FX-8350 sistem ısınıp kapanıyor

Özgür343

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar buradaki arkadaşların önerisiyle AMD şlemci aldım 8350 çok ısınıyor. Sonra da PC kapanıyor internette gezerken bir şey yok ama Watch Dogs Ultra 40 FPS açıyor 10 dakika sonra kendi kendine kapanıyor PC.
Keşke AMD almasaydım performansına diyecek yok da böyle sürekli kapanırsa boşa 3 bin yatırdım. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden biliyorsunuz ekran kartının aşırı ısınmadığını? Neden bir firmaya suç atmaya bu kadar meyillisiniz? Sisteminizin tüm bileşenlerini yazın. Oyun oynarken de MSI Afterburner OSD ayarları ile sıcaklıkları kontrol edin. Ayrıca sorun sadece Watch Dogs'da mı olur?

Bende AMD kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç sıkıntısını görmedim. Stability anlamında beni hiç üzmedi. Elektronik ürün bunlar her markada olabilir. Seri üretim sonucu bizlere ulaşıyor. Tek tek bütün parçaları test etmiyorlar. Garanti süreleri bu durumları gidermek için değil mi? İşlemci çok ısınıyor yazmışsınız ama kaç derece olduğunu yazmamışsınız. Belki soğutucuyu hatalı montaj yaptınız. Termal macun dandik olabilir. Bir kaç sene önce deseydiniz bu durumu anlayışla karşılardım ama artık AMD de ısınma sorunu kalmadı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı