FX 8350 sistem upgrade

fatiiharslan

Hectopat
Öncelikle selamlar.

Elimde arkadaşımın daha önceden kullanmış olduğu AMD FX 8350 (3.3GHz) işlemci + 60GB Kingston SSDNOW300 SSD + 8x1 Xıgmatek RAM + GIGABYTE GA-970A anakart var. Bunları ilerleyen zamanda upgrade edeceğim.

Eksik olan parçaları tamamlayıp sistem oluşturmak istiyorum. Bu benim ilk PC toplama deneyimim olacak bu yüzden fikirleriniz benim için önemli.

Monitör hakkındaki düşünceniz nedir,ilerleyen zamanlarda sistemi upgrade edeceğimi göze alarak güç kaynağı tavsiye eder misiniz ?

Satın alacağım parçalar şunlar:

IMG_1479222758.375805.jpg

IMG_1479222036.915901.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
gtx 1060 ve intel bir işlemci alabilirsin onun dışındaki küçük parçalara fazla önem verme temeli sağlam tut diğer parçalar zaten zamanla upgrade edilebilir. Yüksek deneyimim sayesinde emin oldum ki amd işlemci ile hangi ekran kartını takarsam takayım istediğim sonucu alamadım. İntel i5 6500 üzerine çıkma derim ben. Sonra seneye ekran kartını değiştirmek isteyeceksin yemeyecek işlemci değiştirip intele geçicem ben diyceksin yine yemiyecek ssd alayım ram alayım derken bayağı sorun olarak. (aynısını 3 yıldır yaşıyorum başta nvidia ve intel kasa yapsaydım şuan rahattım ama hala parçaları upgrade yapmaya çalışıyorum)

@fatiiharslan Teşekkür etme beğen!

DX12 işlemciyi çok daha verimli kullanıyor.

FX 8370 + RX 470
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1050 Ti + i5 6600K
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci kullanımı her ikisinde de aynı gibi. Ayarlar biraz farklı ama fikir verebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı