FX 8350 Tabanlı sisteme upgrade

Emirhan Keskin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi upgrade yapacağım.Gtx 560 ekran kartım , FX 8350 işlemcim , 970A-G45 MSİ anakartım , Xigmatek işlemci soğutucum , Thermaltake v3 kasam var. Upgrade için 3800 TL bir bütçe ayırabildim. Ekran Kartı , kasa ve Powersupply , Anakart değiştirmek istiyorum. Birde arada klavye ve mouse pad almak istiyorum. Benim düşündüğüm upgrade:

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-08-13-21-43-44.png
    Screenshot_2014-08-13-21-43-44.png
    51,8 KB · Görüntüleme: 284
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel görünüyor. Ama Upgrade için 3800 TL biraz fazla değilmi. Yani çoğu insan 1700-2000 TL civarı bilgisayar toplarken sizin 3800 TL sadece Upgrade için para bulduğunuzu görünce biraz güldüm doğrusu. Ama parçalar gayet iyi.

Özür dilerim. Yanlış yazmışım 2800TL.
Tek tereddütüm GTX 760 Marstır. Diğer parçalar bana göre tamam. 1800 TL'ye değer mi ? R9 290X PCS PLUS almakta istedim. Ama performansta aralarında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.

Bileşenler güzel ancak upgrade için fazla. Upgrade yerine bütçenizi biraz daha güçlendirip yeni bir canavar toplamanızı öneririm.

2800 TL arasında zaten 250 lirası mouse pad ve klavye. İşlemcim iyi , ekran kartım kötü anakartım da öyle işlemci soğtucumda değiştirmem gerek.Sonra zaten canavar olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı