FX 8350 ve GTX 1060 OC'suz düşük FPS

BeratPisiko06

Femtopat
AMD FX 8350 işlemci, MSI 990XA anakart, 16 GB DDR3 RAM, nviada GTX 1060 6 GB, 240 GB SSD, 2 TB HDD, 700W Power Supply kasa benim bilgisayarımı ilk aldığımda overclock'luydu ama ben adamın oturumunu silince overclock gitti, bu da oyunlardan düşük FPS almama neden oldu.
Sonra ben kendim elimden geldiği şekilde overclock yapmaya çalıştım bir uzun zaman öyle kullandım ama bilgisayarımda bazen Windows yanıt vermiyor diye aralarda donmalar oluyordu bu da 2 3 dakika bekletiyordu sonra BIOS'dan overclock ayarlarını sıfırladım. Sistemimin özellikleri bu olmasına rağmen kendi ayarlarında düşük FPS alıyorum bunun nedeni ne olabilir?
Bilgisayarımın özellikleri iyi olmasına rağmen overclock yapılmadığı zaman kendi özelliklerinde düşük FPS alıyor 50'nin üzerine çıkmıyor.
Ama overclock yapıldığı zaman 200 FPS 300 FPS alıyor ama benim bilgisayarımın özellikleri iyi, neden overclock suz 30 FPS alıyor da overclock istiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı