HasanPotter
Hectopat
Nasıl yani. Farklı bir monitör mü alayım?
Eğer monitör 4K değilse günümüzde 60 Hz almanın pek bir anlamı kalmadı. 75 Hz altının ikinci el de olsa alınmaması gerektiğini düşünüyorum.
Nasıl yani. Farklı bir monitör mü alayım?
Elinizdeki bütçe ile ryzen işlemcili az yakan çok kaçan bir sistem alabilirsiniz sıfır olarak hocam.Ben pek anlamıyorum açıkçası sıfır almaya kalksam bütçem yetmez 3200 civarı bütçem var. Bu yüzden ikinci el daha iyi olur diye bakıyorum. Varsa bildiğiniz link bırakırsanız sevinirim.
Açıkçası 3200 tlye ileri dönük bir sistem toplatabilir siniz forumdaki arkadaşlaraŞimdi bunu monitörsüz 2500 e alsam, işlemciye overlock yapsam kârlı bir iş yapmış olur muyum?
Herkese teşekkür ederim. En iyisi ben böyle yapayım.Bence fiyatınıza göre bir konu açın sistem toplama diye hem işlemci eski hem de aşırı pahalı.
Konuda yazdığınız sistem hem güç bakımından hem performans bakımından stabilitesi düşük bir sistem. Dolar kuru şuanda yüksek olduğundan kısıtlı bütçeye sıfır sistem tavsiye edemem. Siz en iyisi güzel beğendiğiniz 2. el sistemleri araştırıp foruma sormaktan çekinmeyin yardımcı oluruz.3000 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.