Fx 8350 ve Gtx 1080 Darboğaz

Gtx 1080 Fiyatı Uygunmu ?

• Oy verenlerin toplamı
    10

SilinenÜye36098

Hectopat
Yer
xxxxx
Fx 8350 işlemcim var fakat gtx 1080 almak istiyorum darboğaz yapar mı ? Veya ne kadar darboğaz yapar çok farket eder mi ? Lütfen bana ayrıntılı bir şekilde yazarsanız çok makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin matematiğini bilmem ama masaüstünde okey oynarsın sanırım.:D

Tabi işin şakası bu INTEL marka tercih edilmeli tahminen en az i5 6600k gerekir diye umuyorum. İmkanınız varsa GTX1080 yanında INTEL i7 6700k alın kafanız rahat etsin.

AMD'yi şuna benzetiyorum; size 8 çekirdek 4.0 GHZ sunuyor ama Ucuz etin yahnisi bol olur...:D
Aradaki fark büyük olur diye düşünüyorum. INTEL fanı diyebilirsin bana ve öyleyim.

İşin matematiğini bilmem ama masaüstünde okey oynarsın sanırım.:D

Tabi işin şakası bu INTEL marka tercih edilmeli tahminen en az i5 6600k gerekir diye umuyorum. İmkanınız varsa GTX1080 yanında INTEL i7 6700k alın kafanız rahat etsin.

AMD'yi şuna benzetiyorum; size 8 çekirdek 4.0 GHZ sunuyor ama Ucuz etin yahnisi bol olur...:D
Aradaki fark büyük olur diye düşünüyorum. INTEL fanı diyebilirsin bana ve öyleyim.
6600k ile darboğaz söz konusu olamaz,teklif dahi edilemez :)
nVidia testlerini 6500 ile yapmış ve kart darboğaz olmamıştır.6500 ile rahat rahat kullanılır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı