FX 8350 ve GTX 970 Tabanlı Sistemde Overclok Nasıl Yapılır ?

Peasym

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. Anakart, işlemci ve ekran kartımı değiştirdim. Overclock hakkında hiç bir bilgim bulunmamakta ama bilenlerinde bir gece öğrendiğini düşünmüyorum ve bunu da öğrenip kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum. FX 8350' nin bir kaç yazıda 4.2 GHZ de stabil çalıştığını gördüm şimdilik o kadar da yapsam benim için yeterli olur sanırım. Ekran kartımda da ihtiyaç olursa oynama yapabiliriz. Bilgilerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim. Kendimde birkaç video baktım ama bilgim olmadığından pek bir şey yapmak istemedim açıkçası.

Sistem;
FX 8350
MSI 970A Gaming
Asus Rog Strix Gtx 970
Nagas 700 W 80 plus bronze
Zalman Z11 kasa
Cooler Master Hyper 412s

Eksik bilgi varsa onları da yazarım.

Teşekkürler,
Saygılar.

İşlemciye voltajlı OC yapmak içni bu rehberi kullanabilirsin : FX 4100 Overclock Rehberi | Technopat Sosyal
Ekran kartına gelecek olursak ufak frekans artışları yapabiliriz.
Programın Default ayarlarından bir görüntü yolla bizlere, yardımcı oluruz.
Konuya dönüş yaparsan ismimi etiketlersen iyi olur.

Takibi şuanda iş yerindeyim dün de geç çıktım bakamadım foruma bugün yollarım default görüntüyü şuan msi afterburner programını kullanıyorum sadece değerleri görmek için önericeğiniz başka program varsa onuda indirebilirim. @BilgisayarKurdu

Bende onun adını hatırlamaya çalışıyordum. Teşekkür ederim. Eve gidince paylaşımda bulunup sizi de etiketleyecem tekrardan teşekkürler.

Default.PNG
Default ayarları bunlar @BilgisayarKurdu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı