Bu sistemle LoL'de FPS 80'lere bile düşüyor. Takım savaşında LoL'ün işlemciye yönelik bir oyun olduğunu söylediler ve hatta bir arkadaş daha vardı onunda 50'yi bile görmüş. Bu işlemciyle tek kişilik oyun kurup en köşeye getirip zoomlayınca 750 FPS bile gördüm ancak kısa bir süre sonra bu değer 600'leri buluyor. Bu kadar değişim normal gelmedi bana. Darboğaz olayları falan mi var?
Eğer işlemcimle anakartımı ve hatta ekran kartını değiştirmek zorundaysam LoL'de son ayarlarda 2 FPS düşürüp kalite yükseltici ayarlar açıkken 150-200 FPS'den 1 gram bile düşmeyecek sistem önerir misiniz?
Bu işlemci 8 çekirdek ve League of Legends tek çekirdek mi kullanıyor o yüzden mi 80 FPS'yi bile görüyorum? MSI R9 290x gibi canavar bir ekran kartıyla bile.
Neden msi r9 290x ekran kartı ve m5a99fx pro 2.0 varken 80 FPS'ye düştüğünü görüyorum. Takım savaşında ayarlar : 1920x1080 full ultra dikey senk kapalı diger 2 tane kalite yükseltici ayar açık.
Full çözünürlük 1920x1080 olarak, ekran kartı performansında nVidia ayarları çok önemli.. Şuan ofisteyim akşam eve gidince ekran kartı ayarlarımı sizinle paylaşayım.
AMD FX serisi işlemciler için League Of Legends FPS sorunu genel bir sorun mu acaba? Bende de FX 8120 var, ekran kartım Powercolor HD6870, tamam iyi bir ekran kartı değil ama League Of Legends'ı sabit 60 FPS'le oynatabilmesi lazım diye düşünüyorum. Bu forumdaki konulara baktığımda genelde LOL'de FPS sorunu yaşayanlar AMD FX serisi işlemcili bilgisayar kullanıyorlar ve bu örnekler arasında gayet iyi ekran kartı kullananlar da var, o yüzden böyle bir çıkarım yaptım.
Aslında sanmıyorum, bende AMD daha alt seviye bir işlemci var problem yaratmıyor. nVidia chipset ekran kartlarına ben daha çok güveniyorum, ATI bu konuda biraz zayıf bana kalırsa.