FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

SSD'yi kaldırın, işlemciyi FX-8320 olarak değiştirin ve R9 290'ın Tri-X modelini alın, o kasa ne öyle? Hemen değişecek: CORSAIR CC-9011011-WW-750CX kasa - inventus

Yoksa o kasaya Tri-X sığmadığında küfür yemeyelim. (Alacağın kasa hakkında bilgim yok ama Tri-X 310mm ve 400R'de VGA alanı 316mm.)
Yapılması gerekenleri, Mert söylemiş eksiksiz bir şekilde. Ayrıca FX 8350 yerine İ5 4670 yaparsan dahi paran kalır.

Sapphire ekran kartları hakkında hiçbir bilgim olmadığı için onu hiç düşünmemiştim, birde başka bir yerde Sapphire ekran kartı VGA ekranlarda titreme yapıyor diye okumuştum.

Ram CL11 değilde CL9 alırsan çok daha iyi olur. Pahalı oluyorsa 1866 MHz al. Oyunlarda fark yaratmaz.

Dediğiniz gibi 1866 MHz CL9 ile değiştireceğim.

SSD'yi kaldırın, işlemciyi FX-8320 olarak değiştirin ve R9 290'ın Tri-X modelini alın, o kasa ne öyle? Hemen değişecek: CORSAIR CC-9011011-WW-750CX kasa - inventus

Yoksa o kasaya Tri-X sığmadığında küfür yemeyelim. (Alacağın kasa hakkında bilgim yok ama Tri-X 310mm ve 400R'de VGA alanı 316mm.)

SSD alıp, almamak konusunda kararsızım zaten bilgisayarın hızlı açılması için değer mi bilmiyorum. Kasa konusunda biraz daha araştırma yapacağım fakat benim seçtiğim modelin ne gibi eksileri var acaba. Ekran kartı konusundada Sapphire ile ilgili hiçbir fikrim yok sadece VGA ekranlarda titreme yapıyor diye okumuştum.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum..

- - - Güncellendi - - -

Yapılması gerekenleri, Mert söylemiş eksiksiz bir şekilde. Ayrıca FX 8350 yerine İ5 4670 yaparsan dahi paran kalır.

Kasa konusunda kararsızım hala, benim seçtiğim kasanın ne gibi eksileri var acaba. Bu link'te http://www.xigmatek.com/product.php?productid=185&type=specification yanlış anlamadıysam VGA yuvası 340mm e kadar desteklediği yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeline dikkat etmemiştim. Bu kartı vga ekran ile kullanabilirsem bu kartı tercih ederim tabiki. Ssd'den vazgecmem gerekecek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle Mert yapılacakların hepsini söylemiş. Aynen uygulamanız taraftarıyım. Özellikle ekran kartını R9 290 Tri-X alın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı