FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

Diğer bölümedd konu açtım, buradanda iletmek istedim. Yaklaşık 2 saattir ekran kartıni W8.1'e tanıtmaya çalışıyorum fakat maalesef yapamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motherboards - M5A97 R2.0
Buradan sürücü indirip kurmayı denediniz mi?

İşletim sisteminizi seçip ona göre sürücüyü indirin ve deneyin bence olacaktır.

Anakartı dediğiniz şekilde sitesinden indirip kurdum zaten. Fakat ekran kartını hala daha yükleyemedim maalesef.

Windows 8.1 ekran kartını otomatik olarak görüyor ve bilgisayarı açınca R9 200 series diye kendisi yüklüyor. Bu yüzden CD'den ve internetten kendi indirdiğim dosyayı yüklemeye çalıştığımda "Catalyst yanıt vermiyor" hatası alıyorum. Aygıt yöneticisinden Windows 8.1'in kendi yüklediği R9 200 serisini silip, aygıt Ekle'den kendim el ile yerini gösterip yüklemeyi denediğimde silmeme rağmen "Aygıt zaten yüklü" uyarısını alıyorum. Hala daha çözüm yolunu bulamadım.

O zaman sizde ne yapacaksınız? Formatı atacaksınız ama LAN kablosunu bağlamayacaksınız. Böylece ne o sürücü indirebilmiş olacak ne de size hata mesajı verecek :D

O zaman sizde ne yapacaksınız? Formatı atacaksınız ama LAN kablosunu bağlamayacaksınız. Böylece ne o sürücü indirebilmiş olacak ne de size hata mesajı verecek :D

Kurulmamasının stresinden dolayı hiç aklıma gelmemişti, gece ilk işim bu şekilde denemek olacak. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

- - - Güncellendi - - -

Kasanın son durumu bu şekildedir. Fanların yönü konusunda tam emin değilim. Üst tarafta bulunan 2 adet fanı sonradan ben taktırdım ve içerdeki havayı dışarıya doğru veriyorlar. Bu şekilde olması ve CPU fanının baktığı yön doğru mudur acaba?

SypeR'ın tavsiyesi ile onun dediği gibi İ. Soğutucu fanını diğer tarafa çevirdim, kasanın son durumu bu şekildedir. Windows7 kurarak bütün sorunlarımı hallettim. Yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim.

Ufak bir sorunum daha var. Evimde kullandığım VGA ekranı araya dönüştürücü takarak çalıştırmayı denedim fakat maalesef çalışmadı. Bu yüzden monitör ihtiyacım var. VATAN COMPUTER - ASUS - 23.6" VN247H GEN bu model benim dikkatimi çekti, sizinde fikirlerinizi almak istedim. Vatan'da %30 indirim olduğunda monitörüde almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı