FX-8350 ve R9 290 Tri-X sistem toplandı!

Hocam soğutucunun fanının kasa önünden arka tarafına bakacak doğru ayarlamanızdan yana taraftarım tabi mümkün ise, böylece ön tarafdan gelen temiz hava işlemciyi soğutmak için kullanılacak ve arka taraftan çıkacak.

VN247H ve VX238H tavsiye ederim, VX238H için son_goku arkadaşımızın kapsamlı bir incelemesi mevcut forumda.

Hocam soğutucunun fanının kasa önünden arka tarafına bakacak doğru ayarlamanızdan yana taraftarım tabi mümkün ise, böylece ön tarafdan gelen temiz hava işlemciyi soğutmak için kullanılacak ve arka taraftan çıkacak.

VN247H ve VX238H tavsiye ederim, VX238H için son_goku arkadaşımızın kapsamlı bir incelemesi mevcut forumda.

Anladığım kadarı ile soğutucunun fanı yani siyah kısım ram'lere doğru bakacak, ızgara kısmı kasanın arka tarafına bakacak. Bu arada benm üst taraftakı şeffaf fanlar hava kasanın içinden çekip dışarıya doğru veriyor.

Anladığım kadarı ile soğutucunun fanı yani siyah kısım RAM'lere doğru bakacak, ızgara kısmı kasanın arka tarafına bakacak. Bu arada benm üst taraftakı şeffaf fanlar hava kasanın içinden çekip dışarıya doğru veriyor.

Aynen öyle, soğutucunun Fan'ı RAM'lerin üzerinde olacak, fanın hava üflediği yer ise arka egzoz olacak (işlemci soğutucusu üzerinden geçip tabii). :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle, soğutucunun Fan'ı RAM'lerin üzerinde olacak, fanın hava üflediği yer ise arka egzoz olacak (işlemci soğutucusu üzerinden geçip tabii). :D

- - - Güncellendi - - -

Hatta örnek buldum onunla göstereyim:

Örnek resim için çok teşekkür ederim. Peki benim kasamda üst tarafta bulunan 2 adet şeffaf fanın içerdeki havayı dışarıya atması normal mi yoksa yukarıdanda içeriye hava çekmesi mi gerekir?

Örnek resim için çok teşekkür ederim. Peki benim kasamda üst tarafta bulunan 2 adet şeffaf fanın içerdeki havayı dışarıya atması normal mi yoksa yukarıdanda içeriye hava çekmesi mi gerekir?

Üst ve arka fanlar her zaman egzoz fanlardır ve hava buralardan dışarı atılır.

- - - Güncellendi - - -

Hatta örnek buldum onunla göstereyim:

Mert resim bir AMD sisteme mi ait?

Ufak bir sorunum daha var. Evimde kullandığım VGA ekranı araya dönüştürücü takarak çalıştırmayı denedim fakat maalesef çalışmadı. Bu yüzden monitör ihtiyacım var. VATAN COMPUTER - ASUS - 23.6" VN247H GEN bu model benim dikkatimi çekti, sizinde fikirlerinizi almak istedim. Vatan'da %30 indirim olduğunda monitörüde almayı düşünüyorum.

Monitör olarak ASUS VN247H modelini tavsiye ederim. Bende aynı monitörü kullanıyorum ve çok memnunum.

Tekrar herkese merhabalar. Benim topladığım bu sistem için fotoğrafta gözüken sıcaklıklar normal mi? Bunlar BF4'ü Ultra ayarlarda oynarken oluşan sıcaklıklar.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca benim RAM'lerim neden 936MHz gözüküyor?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı