MSI RX480 Gaming X 8 GB Ekran Kartı bulunmaktadır.
Ekran kartını 1 hafta önce aldım ve 1 haftadır aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Sıkıntıya gelecek olursak, düşük FPS.
Denediğim oyunlardan birinden örnekleme yapacağım. The Witcher 3 oyununda ultra ayarlarda 20 FPS, low ayarlarda ise 60 FPS dolaylarında gidiyor. Bunun nedeni nedir? Yardımlarınızı bekliyorum.
Yazılımların güncel mi? Bir de yukarıda ki arkadaş darboğaz yapıyor demiş. FX 8350, 480'e darboğaz yapacak bir işlemci değil, hele bu oyunda sayılmaz bile.
Yazılımların güncel mi? Bir de yukarıda ki arkadaş darboğaz yapıyor demiş. FX 8350, 480'e darboğaz yapacak bir işlemci değil, hele bu oyunda sayılmaz bile.
Bende de aynı kart var, witcher 3 olmasa da hiç fps'nin normalden düşük olduğunu görmedim. Başka bir sistemde deneme şansın varsa ekran kartını dene derim.
Bende de aynı kart var, witcher 3 olmasa da hiç fps'nin normalden düşük olduğunu görmedim. Başka bir sistemde deneme şansın varsa ekran kartını dene derim.