FX 8350 ve RX 590 sistem uyumu

ekran kartından düzgün performans alamazsınız ben 2 aydır fx 8300 le rx580 kullanıyorum hic tat vermiyor tavsiye etmem yani söyle anlatıyım pubg de boş evdeyim fps 96 dışarı cıkıp koşuyorum 70-80fps motora biniyorum fps 50 e düsüyor bluzone geliyor fps 46 a düsüyor rakip ates ediyor fps düsüyor fln 1 hafta icinde sistemi yenileyecem eger sizde gecici olarak kullanacaksınız olabilir uzun süreli kullanılmaz

@Vegapunk O işlemci ile RX 590 kullanmak mı? Bu ekran kartı o işlemciye göre çok ama çok güçlü bilgilerinizi tazelemenizi öneririm.
@TheLastKnight35 RX 570 iyi olabilir hocam. Ama bunun üstü biraz zor, ileride ama kısa bir süre içinde değiştirecekseniz daha üst bir model seçebilirsiniz.

@Vegapunk O işlemci ile RX 590 kullanmak mı? Bu ekran kartı o işlemciye göre çok ama çok güçlü bilgilerinizi tazelemenizi öneririm.
@TheLastKnight35 RX 570 iyi olabilir hocam. Ama bunun üstü biraz zor, ileride ama kısa bir süre içinde değiştirecekseniz daha üst bir model seçebilirsiniz.
Hocam yanlışım varsa düzeltin ama RX 590, RX 570'in performanslı hali tek sıkıntısı fazla güç tüketmesi. RX570 olurken RX590'ın olmamasını saçma buluyorum. FX8350 ne kadar eskide olsa çok da kötü bir işlemci değil. Şuna bir bakmanızı isterim yine de yanlışım varsa bilgi alışverişi yapmayı çok isterim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Öncelikle kibarlığınız için teşekkürler. :) Aralarında %30’a yakın bir fark var hocam. Ve bu azımsanacak bir değer değildir. İnternetteki testlere her zaman güven olmaz, ama videoya bakamadım dışarı çıkacağım az sonra. Gelince bi bakarım tartışırız. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı