FX 9590 Düşük İşlemci Hızı Sorunu

balyentkadir

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD FX-9590 işlemcim için Gigabyte 990FX Gaming anakart aldım.
Fan kontrolünü sağlayan program olan system informatin viewer yükledim ancak açılmıyor.
Ve işlemci hızım 4.7 GHz'de çalışması lazımken 3.34 GHz'de çalışıyor, ne yapmalıyım?

Yardım edebilecek kimse yok mu? Fanlar deli gibi çalışıyor bi hal çaresine bakmam lazım. Lütfen

Fan stok fan mı?
Stok fansa 9 cm olduğundan bağırır.
kasanın tüm fanları aynı şekilde çalışıyor 5 tane fanı var işlemci fanıyla birlikte, asus anakartım vardı onun ai suite 2 programıyla istediğim gibi ayarlayabiliyodum fan hızlarını ancak gigabyte'de ayarlayamıyorum. Programı açılmıyor.

kasanın tüm fanları aynı şekilde çalışıyor 5 tane fanı var işlemci fanıyla birlikte, asus anakartım vardı onun ai suite 2 programıyla istediğim gibi ayarlayabiliyodum fan hızlarını ancak gigabyte'de ayarlayamıyorum. Programı açılmıyor.

Hayır sanırım beni anlamadınız. İşlemcinizi kendi fanıylamı yoksa ayrı fanla mı kullanıyorsunuz?

Program hız etkilemezse SpeedFan programı ile fan hızınızı artırın.Gürültülü olur.Ama daha düşük performans olur benim derdim ses derseniz Quite Fan modunu BIOS'tan açın.
SpeedFan? Yanlış okudum sanırım, Aida64 ile değerleri kontrol etmek bize her zaman daha doğru bilgiler verir.

Program hız etkilemezse SpeedFan programı ile fan hızınızı artırın.Gürültülü olur.Ama daha düşük performans olur benim derdim ses derseniz Quite Fan modunu BIOS'tan açın.
şimdi şöyle bir durum var fanların dönüş hızı en yüksekte ben önceden asus anakartımla istediğim gibi hızını arttırıp azaltabiliyodum gigabyte ile de yapabilirim elbette ama hangi ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı