FX-9590 kullanan var mı?

İ7, R7 geçerse zamanı gelince onu alırım. Ama geçemezse DDR5 R7 keyfi gelsin Para yok diye mızmızlanan "bebe"ler malesef işe girip, istediğini elde edebileceğini bilmiyorlar. İş arayana her yerde iş var.
Kesinlikle. Şu an okulum olmasa işe girmiştim bile. Büyük ihtimal bir bilgisayarcıya girip çalışacağım.
Ama derslere düzenli çalışmam lazım.

@Ella Freya aynı model anakartı kullanıyoruz. Yakın zamanda ekran kartımı yükselteceğim FX 6300 için overclock tavsiyesi alabilirmiyim? birde işlemci fanı
Kule tipi 12CM, öne 2 adet, arkaya 1 adet, üste imkan varsa 1 adet takarak, önce voltajsız 4.0 voltaj isteyene kadar deneyin. İşlemci çekirdekleri çalışmayı durdurunca, 1.37 den başlayarak teker teker deneyin. Voltaj yetince tekrar GHz arttırın. 4.5 ulaşın.

Uzun zamandır merak ettiğim bir şey. Neden görev yöneticisinde 3 çekirdek yazıyor?

Ram olarak Hyperx Blue 4x2 1600 mhz kullanıyorum. Overclock sonrası Ramler bir sıkıntı çıkarır mı?

Fx 8350 kullanıyorum.8 Çekirdekli ama Radeon programında 4 gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…