FX-9590 kullanan var mı?

Kaç voltaj vereceksin 2133 için?
Hocam 1.6V verip denedim otomatik zamanlamada olmadı. Detaylara inip CL değerlerini tek tek ayarlamam lazım. Zamanıma değmez. Bu arada benim soğutucuya sığmadığı için 2 tane aynı bellekten birisinin soğutucusunu çıkardım. Yani voltajlı kullanmam ısınmasına neden olabilir. Malesef proje iptal.

Hocam 1.6V verip denedim otomatik zamanlamada olmadı. Detaylara inip CL değerlerini tek tek ayarlamam lazım. Zamanıma değmez. Bu arada benim soğutucuya sığmadığı için 2 tane aynı bellekten birisinin soğutucusunu çıkardım. Yani voltajlı kullanmam ısınmasına neden olabilir. Malesef proje iptal.
Hayırlısı olsun hocam. DDR4 sistem toplayanlar bir görseydi DDR3 2000MHz üstü de çatlasalardı 😂.

Hayırlısı olsun hocam. DDR4 sistem toplayanlar bir görseydi DDR3 2000MHz üstü de çatlasalardı 😂.
Yanlarına termal pad ile dümdüz metal plaka yapıştırıp, yapmasına yaparım ama bakın testlere neredeyse çok az fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlarına termal pad ile dümdüz metal plaka yapıştırıp, yapmasına yaparım ama bakın testlere neredeyse çok az fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse hiç fark yok. Bence orda 2133 yazma karizması yeter :D.

İşte soğutmasız voltaj vermek, riskli bir iş. Ömür dediğin o zaman devreye giriyor. Yeni aldığım sistem DDR5 ve 5000MHz üstü düşünüyorum :) İnşallah tabi.
Bi 10900K veya R7 5800x OC yapmak baya zevkli olur.
3600MHz RAM'lerim olsa da 4000MHz OC yapsam :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı